Bedrijfstrainingen

Instituut Gelaatkunde organiseert voor bedrijven bedrijfstrainingen op maat. Dit kunnen workshops zijn van een 1/2 dag tot een meerdaagse cursus. In het bedrijfsleven heb je intern te maken met directe collega’s en extern met klanten, relaties en leveranciers. Het is opmerkelijk wat je af kunt lezen aan iemands gezicht, houding of lichaam. De workshop of cursus Gelaatkunde biedt je extra tools om je collega, klant, relatie of leverancier beter te begrijpen.

Teamwork
Voor het functioneren van je team en de onderlinge samenwerking is het van groot belang dat je je collega’s goed leert kennen. Met een workshop Gelaatkunde, gericht op teamwork, krijg je een betere sfeer en daarmee een betere werksituatie.

Vraag vrijblijvend informatie aan over een lezing, workshop of training via het contacctformulier of bel.

Personeelszaken
Voor een personeelsfunctionaris is het van belang om de juiste persoon op de juiste plek te benoemen. Dit voorkomt ziekteverzuim en onvrede achteraf. Een persoonlijke gelaatkunde-analyse kan daarbij een belangrijke bijdrage leveren. Talenten én beperkingen worden door zo’n persoonlijke analyse zichtbaar gemaakt. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier of bel.