Het gezicht

Het gezicht

Het gezicht

Deze cursus vertelt hoe je kunt zien of willen, doen en volhouden in balans is.

Als je voor de spiegel staat, zie je je gezicht. Maar hoe moet je kijken, om je gezicht te kunnen lezen? Alle lijntje, verkleuringen, structuur veranderingen wat wil dat zeggen? Door het gezicht in vlakken te verdelen kun je iemand snel inschatten wat je van deze persoon kunt verwachten. Zowel het voorhoofd als je gezicht kun je in drieën delen.

Aan het voorhoofd zie je je manier van denken. Hoe wordt er gedacht, ben je een lange denker, vraag je constant om bewijzen? Wat vertelt een driehoek, een vierkant of rond gezicht. Is iemand breed of smal hoofdig. Heb je meer tijd nodig om te herstellen na vermoeidheid, stress of ziekte, of is een hazenslaapje voor jou voldoende. Ga je lichamelijk over grenzen? Kun je boos worden, of kun je je boosheid moeilijk uiten.

Zo herbergt de strook in het midden van het gezicht alles wat met het ‘ik’ te maken heeft: wat ik denk, wat ik wil en hoe ik in de wereld sta. De rechterkant toont de wisselwerking met de buitenwereld, zoals je werk of je opleiding. De linkerkant herbergt de zaken die we het meest verborgen willen houden, onze innerlijke wereld, onze privézaken zoals ons huwelijk en familie.

Vind je het interessant om het gezicht als losse workshop te volgen dan is dit mogelijk neem hiervoor gerust contact met me op.